🔒 Üyelere Özel
Sanırım aradığın ihtiyacın olan olmayan tüm bilgileri sitemde bulabilirsin..
Kolay gelsin
kanaryaların bakımı zordur üretim amaclı yavru alma ömrü 6 taplam ömürleri 10 ve üzeri kadar bakımı zordur anlatmakla bitmez buldugun sitelerden genel icerikli bilgiler bulabilirsin erkekmi dişimi diye anlamak icin dişilerin tüyü mat erkeklerin parlak erkeklerin poposu sivri dişilerin şişkin geniştir genel bilgiler böyle anlamaya calıştıgın kadarıyla bi bak bakalım zaten ugraştıkca ve zamn gectikce ustalaşırsın
CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.TYPON BU SİTEYE GİRİCEM.AYRICA IRON_DOG VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İKİNİZE DE TEŞEKKÜRLER!...
thyphon;
Madem siten var; buralarda ne geziyorsun? Söğüşlenecek adam peşinde değilsen, anlamlı cevap veremezsin bu soruya... Sitesi olan biri, burada satılık kanarya ilanı neden veriyor hem?
Ben kendi adıma konuşuyorum: dünyada herkesten kuş alırım da senin gibi rant peşinde koştuğu açıkca belli insanlardan kuş almam. Zaten millet de almıyor olmalı ki buralarda koşuyor; ona buna veriştiriyorsun.
Sen ve senin gibiler; böyle hoşuna gitmeyen yazılara ancak küfürle karşılık verirler. Elinizden başka ne gelir ki zaten? Basın küfürü, nasılsa sizi tanıyan yok.. Tanıyan olsa bile, gücünüzün yettiğine küfür edersiniz siz zaten. Yetmediğinin önünde diz çöktüğünüz gibi...
PCPC SEN KENDİNİ ŞOVALYEMİ ZANNETİN YA...HERKESE HAYIRLI OLSUN GEREKSİZ BİRİ DAHA GELDİ ARAMIZA
bu pcpc varya sırf şapşal bu adama bence böyle cevap yazıp prim yaptırmayın sanane adam isterse duvar ilanı yapıştırır adam kitlelere ulaşmaya çalışıyor biz istiyoruz onun kanaryalarını her zamanda duyurularını sabırsızlıkla bekliyoruz sanane kardeşim bu topluluğa giremiyosun kimse kaale almayıncada çamur at millete sen ucuz kuş istiyosun dimi ben sana 5 milyona hint bülbülü satıyorum senin kafa yapın kuş özelliklerini ayırt etmeye yetmediği için bu seni yeterince tatmin eder iki tane kanadı var bir tane gagası var şimdilik bunlar sana kafi fazlası ağır gelir herkes sevgiyle kalsın
Slm.aranıza yeni katıldım.Önceden tafun abiyle tanıstım burada hiç kimse tayfun abiye rant peşinde diyemez.İnsan burada uzun cevap yeine sitede diğer bilmediği konularada yanıt bulsun diye söylemiş olabilir.Kendisindeki kanaryaları herkez biliyor.Satmak için de bu işi yapmıyor yeri olmadığından dolayıdır yoksa 1--2 kanarya satmak için uğraşmaz
PCPC arkadaş,
Bu insanlarla muhatap olmana gerek yoktu, kendine yazık etme. Hepsi çıkar peşinde koşan, en az beş rumuz kullanan cahil, karakter düşkünü menfaatçiler ve çoğuda çoluk çocuk.
Uyarıların boşa gitmezdiya gene de muhatap alma bu cahil çoluk çocukları.abi dedikleri tayfun gerçek hayatta selam verilecek birimi bilen yok.
farkındamısın bilmem jacklondon tayfun ağbi sizi adam yerine insan yerine koyup cevap vermedi bile siz hala miyavlayın....