Hepsievcil
 
 

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYOOOORRUUUUUMMM!!!

Slm arkadaşlar benim adım furkan benim 3 tane lepistesim var 2 si dişi 1 erkek bunları nasıl çiftleştire bilirim.Çiftleştirirsem kaç tane yavru olur.Lütfen soruma bie cevap verinnn!!

img

hitayca

19 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam hitayca; ben bu konuda fazla tecrubeli değilim ama bildiklerimi söyliyeyim;aslında lepistesler daha kalabalım olmalı verim almak istiyosan en 5 dişin olsa mesela yavru alma ihtimalin çok yuksek olur.Isıtıcın vardır umarım ısıtcını ureme ısısı olan 27,28 e ayarlaman gerekiyor.Ben im söyliyeceğim bu kadar ama daha deneyimli arkadaşlar var sana yardım ediceklerdir

img

korki84

19 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadasim akvaryumunun boyutunu, filtre ve motorunu belirtseydin daha iyi olurdu akvaryumdaki tum baliklar bukadarsa ve yeterli sistemin varsa(filtre-motor-yeterli buyuklukte akvaryum) ozaman geriye sadece biraz bitki koymak kaliyor.Bu bitkiler hem disi baliklar kovalamacadan yoruldugunda onlari erkeklerden saklayacak hemde baliklarin yavrularsa yavrularin saklanmasini saglayacaktir.Disi sayisini arttirirsan yavru elde etme sansin cogalir.Isiticin olmasi sart 26-28 derece isi bu baliklar icin cok ideal.

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

furkan cığım bu ne ateşli başlık böyle sanki balıklar uzun zamandır çifleşmemişte sen çifleştiricen gibi olmuş

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ