Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Hepsievcil.com YETKİLİLERİNE!!!!!!

deepfishing48 in uyeliğini iptal etmek ve crano yu 3 gun uzaklaştırmak sizin bencilce davaranabildiğinizi gostermez mi? .Bu iki arkadaş bu forumda bir cok insanı bilgilendirmek te ve deneyimlerini aktarmak tadır.Ondan önce siz sisteminizi değistirip tek tek mesajları kontrol edip yayınlasaanız olmazmı!!!!!!Ne farkedicek deepfishing48 veya crano başka nick ile girip insanlara yardımcı olacaklar.Peki sizin böyle bir hareket yapmanız doğrumu hatayı ilk önce kendinizde aramalısınız ve eksikliklerinizi duzeltmelisiniz !!!!! Saygılar korki84

img

korki84

19 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb korki84,

düşenceli olman çok güzel teşekkür ederim.ama yapılanlar dogru yoksa deep bu tartışmalara son vermeyi bitirmeyecekti bence 3 günden sonra devam edecektirde ben deep i tanırım her nekadar bu siteden şimdiye kadar 2 kez atıldıysa da bundan pek vaz geçmez..

img

crano_xxx

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlarıma yardım etmeye herzaman hazırım..

img

crano_xxx

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence sidik yarışını bırakmazsanız böyle devam eder

seninle konuştuklarımız herzaman aklımda olucak akademist, ben burada son noktayı koyuyorum eger diger arkadaşlarda son verebilirse ne mutlu herkese...kalın saglıcakla..

Saygılarımla,

Crano

img

crano_xxx

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu sitede herkes kandine yakışanı yapsın deep senden de bekliyorum hadi arkadaşlar.