Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

ISI

slm lepistesler için ısı kaç derece olmalıdır?=))

img

hakan7

19 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam hakan7 ;

Lepistesler Isı dengesizliğinden en çok etkilenebilen hassas türdür.lepistes akvaryumculuğa ilk başlayanlar için birebir bir balıktır ama akvaryumun ısı seviyesine ve düzenine dikkat etmek gerekir su ısısının değişimleri bu balıgı maximum derecede etkiliyor!Su sıcaklığı 24-26 derece arası olmalıdır 26 dereceye sabitleyebilirsin. In The Pool)) 

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm hakan7,

en uygun su sıcaklıgı:25-28 derecedir..en iyi koşul 27 dir..

uygun ph degeri:7-8.5 dir..

su sertligi: orta-yüksek seviyede olmalıdır..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano,

hakan7 ısıyı sormuş lepisteslerde ısı 28 dereceye çıkarılmaz (hastalık halleri dışında)Yine yalnış bilgi veriyorsun googlede lepistes yaz ve akvaryum koşullarını bir araştır Thumbs DownTecrübe dersen tecrübelerimde aynı fikrimi beyan ediyor Thumbs UpSen uslanmıyacaksın anlaşılan... 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu kosulu ben söylemiyorum ki asıl sen bir şey bilmiyormuşsun..habire bir kargaşa yaratma, yeter artık..hiç bir yanlışlık yok burada bu bilgiyi akvaryum.com dan ögrenmiştim geçmiş olsun deep..

img

crano

ÖZEL MESAJ

DEEP (+1)

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

25-28 derece cıkarılabilinecek sıcaklıktır( yani her koşullar göz önüne alınarak ) orada en iyi sıcaklıgın 27 oldugunu belirtim...

img

crano_xxx

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşlar ben de yeri gelmişken cichledler için en uygun sıcaklığı sormak istedim, bi de en fazla ne kadar olmalı sıcaklık en son olarakta hastalık hallerinde kaç derece uygundur, şimdiden teşekkürler

img

özlem84

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm özlem84,

aslında cichlid türlerini yazsaydın daha faydalı olabilirdik..fakat genelde diyeyim en uygun sıcaklık 26-27-28 dereceleri arasındadır..daha çok 27 ve 28..balıkların hastalagında bazen sıcaklık artışları yapılabilinir çünkü bazı parazitler bu sıcaklıklarda ölürler 30-31 dereceye bazen 32 ye kadar çıkartılabilir tabiki duruma göre degişir ama daha fazlası zaralıdır..bu sıcaklık artışıda her hastalıkta yapılmaz..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

ÖZEL MESAJ

hakan7 ben geçmiş yıllarda lepistes beslemiştim akvaryum sıcaklığı 27 derece olmalıdır.

img

fasteagle58

19 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ