Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
ACİL YARDIM LUTFENNN
selam arkadaslar. 65 lik bir akvaryumum var.icinde yaklasik 20 adet kucuk karisik ciklet besliyordum.dis filtremde var.ancak dun gece isigi saat1 de kapattim.fakat sabah bir kalktim baliklari 17 si olmus..hatta biri kendini akvaryumdan disari firlatmis.birde suyla oynarken ic filtrenin elektrik kacirdigini farkettim elimde kucuk bir yara vari ve elimi carpti ancak siddetli degil.sonra total su degisimi yaptim ve 3 tanesini tekrar icine attim.sizce nedir ya bu bir gecedeki toplu olumlerin sebebi...aydinlatirsaniiz sevinirim..simdiden tesekkurler
Selam mirovet ,
Eğer akvaryumunda hava kesilmesi söz konusuysa balıkların havasızlıktan ölmüştür.Birinin kendini dışarı atması bunu gösteriyor.Diğer 3 ünün ölmemeside elektrik çarpması ihtimalini zayıflatıyor yoksa onlarda ölürdü.
oncelikle cok tesekkurler..birsey dah sormak istiyorum. son birkac gundur cok fazla yem verdim e tabi bir kismida dipte toplandi birde acemilik edip cok yem vedim.acaba amonyak zehirlenmesi olabilirlermi?
Selam mirovet ,
Bir kaç gün içinde fazla yem verdin diye amonyak zehirlenmesi olmaz.Akvaryumun hacmi 20 balık için çok küçük.Birde havalandırma kesildiyse ölüm kaçınılmaz.
Sevgiler.