Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

İŞTE FIRSAT!

8 AYDIR BENDE OLAN VE SADECE 5 AY KULLANDIĞIM. AYAKLIKLI 52 CM. GENİŞLİĞİNDE 1,20MT. YÜKSEKLİĞİNDE KROM İTALYAN İMAC MARKA KAFESİMİ İHTİYACI OLAN BİR ARKADAŞA 150 YTL. KARŞILIĞI VERECEĞİM. İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDEYİM. İSTANBUL İÇİ NAKLİYEYİ BEN ÜSTLENİYORUM. İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM. ÇOK TEMİZ VE YENİ DURUMDA. [email protected] 0532 293 06 65 İYİ GÜNLER BURAK

img

bates

21 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resmini eklersem çok sevinirim,ispinozlara uygun olduğunu düşünüyorum. teşekkürler..

img

finch

20 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ; İspinoz bildiğim kadarıyla küçük bir kuş, kafes papağan kafesi tel aralıkları büyük arasından dışına çıkabilirler. Foto gönderme imkaanım şimdilik yok. ama fer plastın sayfasına girip 52 cm.lik imac kafesleri görebilirsin. aynısı.

img

bates

ÖZEL MESAJ

anladım doğru söylüyorsun bar aralığı uygun değil. neyse sağol inşallah satarsın.

img

finch

20 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

siz bu kafesi ne amaçla kullanmıştınız.. Bıldırcın beslebilir mi ? Ve ya güvercin ..ayrıca söylediğiniz sitenin adresini tam yazarmısınız bakmak için..

merhaba; mynet ilan bölümünde evcil hayvanlar bölümünün alt katagorilerinde aksesuar bölümünde 11. ilanda temsili resmi görülmektedir. iyi günler Burak

img

bates

ÖZEL MESAJ

Evet bu kafese baktım ama sanırım bu kafes papağan veya cennet .veya muhhabet haricinde birşeye olmaz ..BEnim fikrim tabii... Ve rakam bence çok fazla..

5 ay kullandıktan sonra kafesi yarı fiyatından düşüğe veriyorum. Ben pek fazla olduğunu düşünmüyorum. iyi günler Burak

img

bates

ÖZEL MESAJ