Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
akvaryum...
arkadaşlar 8 senedir akvaryumlarla uğraşıyorum. yerli yabancı çok kaynak okudum. yurtdışında türkiyede belki bi 20 yıl daha göremiyceğimiz tür ve cinsleri besleyen gerçek profesyonallerle tanıstım. ve ilk defa bu foruma yazı gönderdim yardımcı olmaya çalıştım hobicilere. fakat şunu gördümki herkes profesör birbirine ders vermeye çalışıyor. tezat olan şuki türkiyedeki akvaryumculuğunda nerede olduğu aşikar. burdaki herkese saygı sunuyor ve daha basarılı akvaryumlar diliyorum. msn adresim [email protected] burdan sohbet edebiliriz arkadaşlar çünkü bende bir daha forma yazı yazmıycam galiba...
Selam miknatis;
Senin gibi 20 yıl daha göremiyeceğimiz türleri besleyen profesyonellerle tanışma şerefine nail olamadım ben maalesef..Ama 20 senedir evimde akvaryum var.Şimdilik sadece Türkiyeye getirilen balık türleri ile ilgileniyorum.Sana profesyonel akvaryumcularla ilişkilerinin devamını dilerim.Keşke kalsaydın forumdada engin tecrübelerinden yararlansaydık(Tabi mantık çerçevesinde farazi değil)Türkiyede akvaryumculuk ne durumda merak ediyorsan google de araştır aman diyeyim akvaryum yaz Türkçe arat.
ben profesyonelim zaten mıknatıs. yurtdışından getirmeye değecek olan ve bizde olmayan balıkları getirttiriyorum ve üretmeye çalışıyorum paramız dışarı akmasın diye iç piyasaya daha ucuza pazarlıyorum. önemli olan kaç yıldır balık beslediğin değil bu geçen zaman zarfında ne yaptığın.hocam biraz kişiselleşti yorumlarımız ve eleştirilerimiz.benim yüzümden gideceksen beni üzersin.ama çelişkili yazılar yazarsan hemen cevap veririm.sensu değiştiriyorsansu değişiminin faydasını görüyorsan yazına arkadaşlar hiç kimse su değiştirmek zorunda değil diye başlamamalısın .bence forumda kal kaçmak korkaklara yakışır.
hobicilere böyle yazılar yazarak yardımcı olacaksan hiç yazma daha iyi