Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

yunusların arasında fark?

selam arkadaşlar. 5 adet 3-3,5 cm lik yunuslarımın 3 tanesinin üzerindesiyah lekeler var ancak diğer ikisinin üzerinde hiç leke yok. Acaba aralarında fark varmı?Biligisi olan arkadaşarın yardımlarını rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim.

img

guzfit

19 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bildiğim kadarıyla strese girdiklerinde gri tona geliolar ve lekeler çıkıyor!ama bir yerde okumustum lekeliler kırma diye ama ne kadar doğrudur bilemem!

img

korki84

19 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende kırma olduklarından korktuğum için sorma ihtiyacı hissetim. Gerçekten bu konuda bilgisi olan arkadaşlar biz acemilere yardım ederse çok seviniriz.

img

guzfit

19 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR 2 TÜR VAR SİYAH BENEKLİ VE BENEKSİZ OLANLAR BENEK Lİ OLMASI DEĞERİNİ DÜŞÜRMÜYOR BAZILARI BENEKLİ HASTASI BAZILARIDA BENEKSİZ AMA BEN DE ÖNCELERİ BENEKSİZ OLSUN DİYODUM 2 SİNDENDE ALDIM BENEKLİNİN DAHA GÜZEL OLDUĞUNA KARAR VERDİM 16 CM CİVARINDA BENİM YUNUSLAR

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam guzfit ;

Yunuslarda yetişkin olana kadar benekler (lekeler)bazen görünür olup bazen kayboluyor. Ama rengi uçtuysa, bu ya korkudan olur ya da hastalıktan.Gerçekten kavga olmadığına, dayak yemediğine eminsen. Geriye birtek hastalık kalıyor. Gözlemeye devam et, hasta ise bir şekilde (karın çökmesi, kuyruk dökülmesi, beyaz benek, kırmızı leke v.s.) kendini belli eder, o zaman gerekli tedaviyi seçersin. Hello 

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ