Kanarya

erkek border
slm arkadaşlar bu gün bir erkek border aldım iyimi kötümü kanaryalardan pek anlamam ama yavrulama mevsimini sayenizde öğrendim yanına dişi birde border almayı düşünüyorum sizce yavru almam mümkün olabilirmi hee bide kanaryayı muhabbetlerimin olduğu odaya koysam sorun olurmu.. cvp larınızı bekliyorum.. saygılar tek_kara

Değerli dost, muhabbet kuşu cak cak ötüşüyle borderının ötümünü bozabilir, bence ayrı koymalısın. Birde kanarya hassas bir kuştur. Muhabbet kuşunun çeşitli hastalıklarının serpmesiyle enfekte olabilir. Ben ötüm kanaryası besliyorsan malinua besle derim, ben Ankara''da malinua yetiştiriyorum. Hem ötümleri muhteşem hem de yavru verimi yüksektir. Aldığın border yerlimi yabancımı bilmiyorum ama pet shoplarda orjinal border bulmak zordur, ötüş konusunda geveze fakat repertuarları kısıtlıdır ve pet shopların da en fazla sattığı kuştur. Çünkü borderın orjinal olup olmadığı diğer türlerin karakteristik özellikleri bulunduğundan zor anlaşılır ve kolay satılır. Bu tip orjinal olmayan borderlar 30-70 YTL arası satılmaktadırlar. Saygıyla.

Merhaba Sayın ajanda''ya katılıyorum...Borderde taklitçi bir kuştur özelliklede bülbül dersi çok verilir... Sayın ajanda sizi cep telefonunuzdan çok aradım ama hiç ulaşamadım:((

arkadaşlar tavsiyelerinize teşekkür ederim benim kuşu aldığım kişi kuşu çiftiyle beraber 300 milyona almış ve kuşun orjinal olduğu kesin yanına birde dişi almayı düşünüyorum dişi borderin fiyatı hakkında bilgi sahibi olan varmı...

bir bilgisi olan yokmu fiyet konusunda veya nerden bulabileceğime dair..

harbiden kimse bilmiyomu

🔒 Üyelere Özel sitesine gir oarada border ile ilgilenen ağbi ve arkadaşlarımız var onlardan yardım alabilirsin..

Yanıtlamak için giriş yapın