Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
700 milyona aldıgım telefonum karşılığında güzel bir yavru arıyorum - 2.sayfa
Marka : Motorola v3 Ürün Kodu : GSM.MOTO.V3.01 Ağırlık : -95 gr Boyutlar : -98 x 53 x 13.9 mm Şebeke : -900 / 1800 / 1900 Ajanda : -Var Alarm : -Var Titreşim : -Var Hesap Makinesi : -Var HandsFree(Eller Serbest) : -Var Resimli Telefon Defteri : -Var Ses Kayıt : -Yok Sesli Arama : -Var Ortam Sesleri Kayıt : -Var Kronometre : -Yok Bas Konuş : -Yok Java Desteği : -Var İşletim Sistemi : -Standart E-mail Desteği : -Var Bekleme Süresi : -Maksimum 290 Saat Konuşma Süresi : -Maksimum 7 Saat Pil Türü : -Li-Ion Pil Gücü : -710 mAh EDGE : -Yok GPRS : -Class 10 WAP : -Versiyon 2.0 Dahili Modem : -Var Infra Red (Kızıl Ötesi) : -Yok PC Senkronizasyonu : -Yok Entegre Kamera : -Var Kamera Çözünürlüğü : -VGA 640x480 Piksel Kamera Zoom : -4x Video Kayıt : -Var Sesli Video Kayıt : -Yok Video Oynatma : -Var MMS : -Var Mp3 Çalma : -Var Radyo : -Yok Zil Tipi : -Polifonik Melodi Programlama : -Var Oyun : -Var Telefon Hafızası : -5 MB Telefon Rehberi Hafızası : -1000 Adet Arttırılabilir Hafıza : -Yok Ekran Tipi : -TFT Ekran Çözünürlüğü : -176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü : -256K Renk [email protected]
Daha Detaylı bilgi için [email protected] 05366332146
safkan iki aylıl husky var dusunuırsen goruselım
slm tirtil... düşünürsen 2 aylık erkek sağlıklı king dobermanım var aşısı kimlik işlemleri tamam.... numaram 0555 522 16 38...
RODWEİLER DÜŞÜNÜRMÜSÜN 3 AYLIK KENDİ KÖPEĞİMİN YAVRUSU536 331 43 93
DOSTUM SEN KAÇ AYDIR BULAMADINMI Bİ YAVRU YA SENİN MSJLARINI DAHA ÖNCEDE GÖRMÜŞTÜM NE ARİOSUN SEN NE CİNS YANE.İNŞLH BULURSUN KARDEŞİM BENDE ARİORUM YAVRU ROTT.;)