Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

700 milyona aldıgım telefonum karşılığında güzel bir yavru arıyorum - 2.sayfa

Marka : Motorola v3 Ürün Kodu : GSM.MOTO.V3.01 Ağırlık : -95 gr Boyutlar : -98 x 53 x 13.9 mm Şebeke : -900 / 1800 / 1900 Ajanda : -Var Alarm : -Var Titreşim : -Var Hesap Makinesi : -Var HandsFree(Eller Serbest) : -Var Resimli Telefon Defteri : -Var Ses Kayıt : -Yok Sesli Arama : -Var Ortam Sesleri Kayıt : -Var Kronometre : -Yok Bas Konuş : -Yok Java Desteği : -Var İşletim Sistemi : -Standart E-mail Desteği : -Var Bekleme Süresi : -Maksimum 290 Saat Konuşma Süresi : -Maksimum 7 Saat Pil Türü : -Li-Ion Pil Gücü : -710 mAh EDGE : -Yok GPRS : -Class 10 WAP : -Versiyon 2.0 Dahili Modem : -Var Infra Red (Kızıl Ötesi) : -Yok PC Senkronizasyonu : -Yok Entegre Kamera : -Var Kamera Çözünürlüğü : -VGA 640x480 Piksel Kamera Zoom : -4x Video Kayıt : -Var Sesli Video Kayıt : -Yok Video Oynatma : -Var MMS : -Var Mp3 Çalma : -Var Radyo : -Yok Zil Tipi : -Polifonik Melodi Programlama : -Var Oyun : -Var Telefon Hafızası : -5 MB Telefon Rehberi Hafızası : -1000 Adet Arttırılabilir Hafıza : -Yok Ekran Tipi : -TFT Ekran Çözünürlüğü : -176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü : -256K Renk                                     [email protected]

img

tirtil

19 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Daha Detaylı bilgi için [email protected] 05366332146

img

algernoon

19 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

safkan iki aylıl husky var dusunuırsen goruselım

img

egeliyim

19 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm tirtil... düşünürsen 2 aylık erkek sağlıklı king dobermanım var aşısı kimlik işlemleri tamam.... numaram 0555 522 16 38...

img

possessor

19 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

RODWEİLER DÜŞÜNÜRMÜSÜN 3 AYLIK KENDİ KÖPEĞİMİN YAVRUSU536 331 43 93

img

doncarloone

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

DOSTUM SEN KAÇ AYDIR BULAMADINMI Bİ YAVRU YA SENİN MSJLARINI DAHA ÖNCEDE GÖRMÜŞTÜM NE ARİOSUN SEN NE CİNS YANE.İNŞLH BULURSUN KARDEŞİM BENDE ARİORUM YAVRU ROTT.;)