Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

melek balığı acil!!!!

melek balıklarımdan bir tanesi 4 gündür yem yemiyor.akvaryuma dik bir pozisyonda duruyor ve ayrıca iki gündür sanki önünü görmüyor gibi otlara ve agaca çarpmaya başladı.yardım istiyorum teşekekürler

img

h_e_r_m_e_s

19 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ben mersinden mustafa kardeş eyer balığın karnıda şişmişse yapacak birşey yok sen yinede seranın baktaobaor kullan ben akvaryum balık ithalatçısıyım güven başkasorun varsa [email protected]

img

alka30

19 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

balıgının derisinde herhangi bir degişiklik varmı mesela yüzgeç ve agzında pamuksu gibi beyazlıklar?

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım balığını karantina akvaryumuna al bakteri ilacı ile tedaviye başla suyu normalden 2 3 derece sıcak tut iyi havalandır ışık yakma iyi filtre et... sansımızı deneyelim bakalım. allah yardımcın olsun...

img

miknatis

19 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 yıldır melek besliyorum sakın unutma melekler için hiçbirzaman gec degil. balıgın gozleri cok onemli yakından bak gozlerinde herhangi bir beyazlık varmi var sa suyun ozellikleri bozulmustur genelde tuz katmek gerekir eger oyle bir sorun yoksa parazit olabilir beyaz benek oldugunda iştahı kesiliyor ona vuran bir balık varsa yemek yiyemez onu takıp etmelisin dikkat et seni gormesinler. ve en kotusu kuyruk curumesi bu zor oluyor ilac alman gerek ustunde talımatı yazar. ve derisinde dokuntu varsa bu da stres belirtisidir ya cok hareketli bir evin var ya onun strese girmesine neden olacak balıklarla besliyorsun demektir. hadi kolay gelsin hadi kurtar onu

img

freefire

19 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar gonderme tarıhı cok eski bu mesajın ben tarihe bakmadan cevap verdim lutfen siz de cevap verirken dikkat edin ben de yeni sandim cevaplar yeni olunca

img

freefire

19 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ