Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Köpek arıyorum...!!!
HERKESE İYİ GÜNLER... BEN EVİMDE ÖZENLE BAKMAK İÇİN BİR KÖPEK ARIYORUM ARADIĞIM KÖPEK ÖZELLİKLERİ -YENİ DOĞMUŞ -KISA TÜĞLÜ(ÇOK TÜĞ DÖKMEYEN) -ERKEK -TERCİHİM BOXER,LABRADOR BELKİ DOBERMAN HERKESTEN MESAJ BEKLİYORUM... TÜM BİLGİLERİNİZE DE AÇIĞIM İYİ GÜNLER EGE ŞAHİNKAYA
selam kobege 1.5 aylık anne altından apbt yavruları ilgilenirsen 0532 5811381 bora
BOXER veya LABRADOR RETRIEVER veya DOBERMANN yavrusu fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
Selam. Gecen gun aldığım Alman Kurdu Sibirya Kurdu Kırması Kahverengi Tüylü Mavi Gözlü yavruyu verebilirim. Ailevi sorunlardan dolayı besleyemiyorum. 1,5 aylık erkek yavru 100 Ytl''''''''''''''''ye aldım aynı fiyata vereyim size. e-mail adresim [email protected] tel:0533-2253777 izmirde oturuyorum...
selam ege, istedigin köpek elimizde mevcuttur, istanbul civarında isen gelip misafirimiz olur köpekleri görebilirsin, çok guzel pitbull yavrulari var, anne-baba ikisinide görebilirsin, bana msn adresinden ulasabilirsin [email protected], saygilar
ece hn merhaba eğer ilgileniyorsanız elimizde erkek boxerlar ve dişi labrador mevcut mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. [email protected]
doberman var 2 aylık 250 milyona veririm resmi sizin evciliniz bölümünde taştan köpek cifligi adında yüklü 05366744853 adana
ELİMDE ÇOK GÜZEL İNGİLİZ POİNTER VAR ÇOK AKILLI OLUYOLAR 300YTL
tiger erkek boxer yavru var, istanbuldayız. yavrular yerli doğan, baba gorebilirsiniz. [email protected]
5 AYLIK DİŞİ GOLDEN YAVRUMA YUVA ARIORUM ÇÜNKÜ ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN YETERİ KADAR VAKİT AYIRAMIORUM ONA VE DAHA FAZLA PİSKOLOJİSİNİN BOZULMASINI DA İSTEMİORUM VE UYGUN YAŞAMA ORTAMI SAĞLAYABİLECEK BİR AİLE ARAMAKTAYIM..KIZIMIN BÜTÜN AŞILARINI YAPTIRDIM SECERELİ SAFKANDIR VE ÇOK SAĞLIKLIDIR..TUVALET EĞİTİMİNİ VERDİM VE BELLİ BAŞLI KOMUTLARI BİLMEKTEDİR..ZAMANINDA ZEKERİYAKÖYDEN BİR VETERİNER-ÇİFTLİKTEN ALDIM..İSTEYENLERE FOTO YOLAYABİLİRİM..İSTANBUL 05383253831-02164456636 EMRAH 300 YTL mail:[email protected]