Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Midye harekatı (kısa FİLM izleyin)
Merhaba MİDLER NASIL HAREKET EDERLER? Filmi İzlemeyi unutmayın. Akvaryumunuzdaki tekduzeli balık besisini sizde aşın ve akvaryumunuzda faklı canlılara yerverin .Ortalama 1 tatlısu göl kum midyesi(7 cm)saatte 20 lt suyu filtre eder.Yapay akvaryum ortamında doğal bir filtre görevi görürler.Midyelerle ilgili tüm bilgilere (kısa film,Resim ,Bakım,nakil,Adaptasyon,Besi,inci,uyarılar,gerekenler )Vb. www.tatlisumidyesi.cjb.net adresinden ulaşabilirsiniz.Midyelerin nasıl hareketiklerini İlgili sitede filmler menusunden kolaylıkla izleyebilirsiniz. Tüm soru ve önerieriniz Çekinmeden iletebilirsiniz. Doğal bir akvaryum merakı dileğiyle.Görüşmek üzere
bitek sana cevap yazmamışlar garip kalma diye yazıyorum :) ama seyredilmiyo bekle bekle bişi yok
Merhaba Midyeler hakkında hazırladığımız filmi ilgili uzantılara tıklayarak kolaylıkla izleye bilirsiniz.Muhtemelen bağlantınız da bir problem var veya sitenin yoğun olduğu/problemli olduğu bir zamanda filmleri izlemeye çalıştınız. Şimdiden 2 film 500 kişi tarafından izlenmişdurumda.Umarım sizde izleyebilirsiniz.Bu kısa bilgilendirme ilanı için doğrusunu söylemek gerekirse bir cevap beklemiyorduk ama yazdığınız için teşekkür ediyoruz.Doğal bir akvaryum merakı dileğiyle .Görüşmek üzere.
Selam arkadaşlar; Ben sorunsuz izledim ve gerçekten olağan üstü, harika bişey ellerinize sağlık, teşekkürler...