Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Su aşırı bulanık!!!
Arakdaşlar yeni akvaryumumu gectiğimiz cuma aldım ve cumartesi kurdum.Kumlarını bi gun onceden iyice yıkayıp suda beklettim!Akvaryuma suyu koydum ve seranın aquatan su hazırlayıcısından koydum.Suyu koyduğum gun su asırı bulanık değildi ve bulanık olmammasına şaşırdım.Ama ertesi gun suda aşırı bgi bulanıklık olustu ve hala devam ediyor.Sebebi nedir sizce???????
birkaç gün içerisinde bulanıklık geçecektir
suyu doldurduktan sonra kumu koymadın değil mi eğer öyle yapmadıysan. kumu bidaha yıkamanı tavsiye ederim.
kumu koyduktan sora suyu koydum!ama yıkamam zor olur gibi tekrar dekore etmek faln bide 5cm kum var onları tekrar cıkarmak faln ama önemli bir sorun ise tekrardan yıkayıp koyabilrim!
akvaryuma henuz canlı bitki koymadım balıkları koymadan oncede bitki koymak istiyorum.bu bitkilerin yaşaması icin seranın suya damlatılan gubrelerınden kullansam olurmu?
senin için zor olacaksa suyu boşalt akvaryumun içinde şöyle kumu bidaha yıka sonra tekrar su koy bişey koyma sadeca dezanfektan koy filitreni açık tut 2 güne kalmaz düzelir
teşekkurler akademist bugn su biraz daha iyi gibi yarına duzelmezse deddiğin gibi yapıcam tekrar sağol!