Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
kedim kabız.....
merhabalar..... kedim sanırım kabız.... bana ne önerirsiniz... dün akşam fark ettim... bir iki gün daha sürersen tabii ki veterinere götüreceğim ..... ama illa ki tecrübesi olanların da benimle paylaşacakları bir iki öneri olduğunu düşünüyorum..... şimdiden teşekkürler.....
Merhabalar.Öncelikle geçmiş olsun.Elbette daha iyi yollar vardır ama ben size aklıma gelen yöntemi söyleyeyim.İçine su katılmadan kediye verilen inek sütünün ishal yaptığı söyleniyor.Siz de kedinize süt verirseniz içine su katmadan belki dengeler.Ama siz yine de bir veterinere götürün.
çok teşekkür ederim..... zaten çok sıkıntılı görünmüyor.... 2 günü aşan durumlarda tabii mutlaka veterinere götürürüm.... daha önce köpeğim varken alışıktım... fitil alıp kendim uyguluyordum..... kedi konusunda nispeten tecrübesiz olduğum için tavsiye istedim..... sağlıcakla kalın.....
benimömde kedim kabız olmuştu duphalac die bi şurup verdi baarsak düzenleyiciymiş bide vitamin( supravit)şurup vrdi gunde 3 kere verdim rer kaşk sonra düzeldi