Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Malawilere copcu??

Arkadaslar malawi ciklet akvaryumuma akvaryumu temizlemesi icin copcu veya vatos koymali miyim??

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çöpçü veya vatoz hemen hemen her akvaryumda olmassa olmas balıklardandır.muhakkak almalısın

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

vatoz koymalısın yalnız dip çöpçüsü olmaz sana makrakanta beslemeni öneririm. dip çöpçüsü koyarsan belli bir süre sonra yüzgeçlerinin yendiğini gözlerinin oyulduğunu görürsün.

çöpçüyü kullanmani pek tavsiye etmem..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ÇÖPÇÜ VEYA VATOZ OLMASSA OLMAZDIR DEMİŞTİM ÇİKLİTLER İÇİN VATOZ DAHA UYGUNDUR

img

fma55

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar cichlidle çöpçü olur.yalnız dip çöpçüsü olmaz. labeo,frenatus,makrakanta,black shark,ters yüzen çöpçü koyabilirsiniz.sadece boyları orantılı olsun.

Yani vatostan biraz tiksiniyorumda ondan demistim kesinlikle sart yani anladigim kadariyla akvaryum temzliginde.

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

VATOZ UN UFAKLARINDAN AL EN UFAKLARINDAN ARKADAŞLARIN DEDİKLERİNE DE KATILIYORUM VATOZ DIŞINDAKİ ÇÖPÇÜLER DAHA İİYİDİR AMA BENCE SADECE GÖRÜNTÜSÜ İYİDİR VATOZ KADAR İŞ YAPANINI TANIMIYORUM BALIK BİLE OLSA YER TABİ SEN YAVRU YAPACAK BALIKLARI BAŞKA AKVARYUMA ALACAĞIN İÇİN SORUN YOK ESKİDEN PİRHANALARIM VARKEN HAMSİ VE İSTAVRİT ATIYODUM YİNE YİYOLARDI PİRHANALAR RED BELLED Dİ ETÇİL TABİR ETTİĞİM CİNS

img

fma55

ÖZEL MESAJ

çöpçüyü hala tavsiye etmiyorum.çünkü asronot gibi yirtici baliklar canina okur..çöpçü yerine vatoz kullanin..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ