Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

cichlid beslemek istiyorum yardımcı olurmusunuz??

bende japon balıkları vardı üretmesinin zor ve zahmetli bir iş olduğunu öğrendim simdi yeni bir balık türü yetiştirmek istiyorum cichlidin hangi türünüğ besleyeyim ve nasıl bir akvaryum kurmam gerek ? bende 80*40*30 akvaryum var uygunmudur? hangi tür filtre ve ısıtı alyım ?? yani bana her konuda yardımcı olursanız sevinirim GÖSTERECEĞİNİZ İLGİDEN DOLAYI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

img

kayaman

19 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili kayaman benim tavsiyem prenses ve yunus al 3-4 cm olsalar yeterli cm i 1 ytldir 4cm i 4 ytl gibi filtre olarak atmanın iç filtresini kullan şuan için dış filtre alma ısıtıcı da atman alabilirsin 100w sende şuan olan akvaryuma yeterli .ayrıca senin 80 lik akvaryumunda orta ölçüde bir akvaryum şuan için yeterli.prensesler in birkaç türü var en güzelleri tabi bana göre sarı olan üzerlerinde elektrik çizgisi gibi siyah çizgi olanları, diğerlerin de mesela portakal prenseslerde o siah çizgi olmaz ,beyaz olan snow larda da olmaz yunus larla çok uyum içinde yaşarlar bende şuan 6 tane oldukça iri prenses 4 tanede xxl yunus var boylarına bakıp aldanma prensesler yunuslar kadar büyüyemesede en kral yunusu bıkmak bilmeden bölgesinden kovacak güce sahiplerdir

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aslında fma55 işi halletmiş.yani bende sari ve yunusları tercih etmeni isterim.ama eger mümkünse diş filtre al..

bunun dişinda bir kaç malzeme alman gerekicek..bunlar için yazımdan yaralanabilirsin  

http://www.hepsievcil.com/app/KoseYazarlari/Crano/EnBastanAkvaryum.aspx biraz şımardık gibi ama olsun  buradan bişeyler ogrenebilirsin..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ