Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Ankara'ya Sevgi,İlgi İsteyen bi Yavru Arıyorum...
Meraba herkese,buraya yazıyorum,umarım elinde yavru olanlar burayı arasıra okuyordur.ya da ilk burayı okuyodur.ankara''da üniversite son sınıf öğrencisi,ailemle çankaya''da müstakil evde yaşayan köpek aşığı biriyim.Daha önce 2 yavru besleyip büyüttüm.Ve şimdi tekrar sevgimi verebileceğim,oynayabilceim,benimle büyücek bi yavru istiyorum;) Lütfen yardımcı olun!....Bana ulaşın... 0536 760 8928 .. [email protected]... hbr bekliyorum...
Selam. Gecen gun aldığım Alman Kurdu Sibirya Kurdu Kırması Kahverengi Tüylü Mavi Gözlü yavruyu verebilirim. Ailevi sorunlardan dolayı besleyemiyorum. 1,5 aylık erkek yavru 100 Ytl''''''''''''''''ye aldım aynı fiyata vereyim size. e-mail adresim [email protected] tel:0533-2253777 izmirde oturuyorum...
Cvbın için cok cok teskurler kardes.Ama bizim evdekilerde kucuk bişi istiolar,yani fazla büyümeyen tarzdan.bahsattigin yavruyu bi arkadasıma tavsiye etcem.tekrar ilgin icin cok tesekkurler. Bildigim iki türden (cocker,terier) en cok dikkatimi ceken Cocker oldu.Fakat fotoğrafını gördükten sonra cins cok önemli olmaz sanırım.
PUG - MOPS 6 aylik erkek yavru satilik. Krem rengi - siyah maske , safkan , secereli , tuvalet egitimli , saglikli , ev ortaminda cok iyi beslenmis , tum asilari yapilmis. Fiyati 600 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
Teklifin için teşekkürler,ama ben bu fiyata alacak olduktan sonra American cooker alırım inan,ama ben bu şirin yavruları bu kadar fiyat biçilmesine karşıyım.size iyi günler...ilginiz için teşekkürler..
AMERICAN COCKER SPANIEL yavrusu fiyati 400 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
teklif için saol,ama ben MÜŞTERİ olarak almak istesem pet shop lar ne güne duruyo,bi YUVA arayan yavru cooker istiyorum...para mevzuu olsa dahi bu senin önerdiğin miktar resmen sömürü... neyse sana kolay gelsin.tabii bana da:((
Ya ankara''da diye mi kimseden teklif gelmiyo!... Burayı daha fazla takip eden olsa keşke,yardımcı olun arkadaşlar!..Kış geliyo,yavrulara bakamayacak durumda olana ben yardımcı olacagım. Telefon ve e-mail adresim yukarıdaki msjlarda yazılı,lutfen yardımcı olun...cvp bekliyorum...
Neden bi ilgili insan cıkmadı ya bu kadar zamandır?umudum idi burası...yardımcı olabilcek biri yok mu?
slm.ankaradan.benim norfolk terrieri 5 aylık erkek köpeğim var.özel sebeblerden dolayı vermek zorunda kaldık.ücretsiz ilgilenirsen [email protected]