elimde bulunan 140 adet norwich kuşundan 100 adetini satacağım kuşlarımın hepsi secereli.İÇLERİNDE DERECEYE GİRMİŞ KUŞLARDA VAR.damızlıklarım yurt içi ve dışından gelmiştir fiyatları 100 ytl den başlıyor.
Slm, bana özellikle dişi lazım, 1 vay 2 tane fiyatları inşallah makuldür...e-mailim 🔒 Üyelere Özel de görme isterdim..saygılar...bi de ben adanadayım
Değerli arkadaşım.Almak istediğin kuşlar ince tüy veya kalın tüy hangisi.Bu senenin yavrusunumu yoksa damızlık yani anne babamı istiyorsun.Adanada olman benim için problem değil geçen sene kilise mersine antepe kuş verdim.Otobüse verdim arkadaşlar aldılar ve memnun kaldılar.Kuşları hiç görmemelerine rağmen.Ayrıca show kuşumu üretiyorsun .Bana en ince ayrıntısına kadar söyleki ona göre kuş ve fiyatı söyleyim.tlf **************** .ararsan memnun olurum.
İletişim Bigileriniz Silinmiştir.
🔒 Üyelere Özel
Ticari ilanlarınızı ilgili kategorinin "İlanlar" forumuna gönderiniz.
İletişim bilgileriniz sansürlenmiştir.
Saygılarımızla,
🔒 Üyelere Özel
Slmlar, damızlık istiyorum, kalın tüy tercihim
selam norwich arkadaşım muhabbetler bölümüne mesaj atmıssın ben sattım muhabbetleri.. kanaryaya geçiş yaptım renk kanaryası yapıyorum.. mozaik ve kırmızı kuşlarım var.. 🔒 Üyelere Özel msn adresim ordan konuşabiliriz