Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
akvaryum alıcam bilgim yok
demin de yazmışTım ama şu bilgiler eksikTi. 1 20 cm boyunda akvaryum a lepisTes Türü balıklar (canlı doğuranlar acemi olduummm için) su moTorunu da akvaryumcu 60p yazmıs yeTerlimi ve elinde 3 Tane asTronoT var ben besleyemeceğimi düşünsem de sordum akvaryumcu beslersin dedi... lüTfen yardımmmm :(
neden besleyemeyesin..
neden besleyemem inTerneTTe arasTırıp bu balığın acemiler için olmadığına dair bi yazı okduğum için.
sen bizlere güven yeter o söz yalnız olan acemiler için sen yalnız degilsin
Saygılarımla,
Crano
akvaryum ve içine koyacağım malzemeler yazarsan sevinirim...
emels dediğim gibi çiklit le başlayabilirsin balıklara bakamam diye bir endişen olmasın kesinlikle su ve ortam oturduğunda yem vermek ten başka birşey yapmana gerek kalmayacak zaten .o aşamalarıda buradakiğ bütün arkadaşlar sana bir bir anlatacaktır ucuz çiklitlerle başlayabilirsin.ist deysen hediye edebilirim.
aralar fazla hızlı gdiyorsunuz bence... emels bence en bastan baslamalısın ben 8 senedir uğraşıyorum akvaryumla benimde balıklarım ölüyor ve ben ilk günkü kadar etkileniyorum acele edip hüsrana uğramaktansa paranı emeğini ve akvaryum sevgini yitirmek riskine girme bence. çok insan gördüm parasını ve hobi sevgisini kaybetmiş...
mıkTanıs Tskler yardımların için öyle yapıcam lepisTes falan şu akvaryum malzemelerini de bi alabilsem Tam lisTe yapsanız bana bi de akvaryumcu iThal biTki yaşamaz mı benim akvaryumumda? inTerneTTen sipariş eTsem???
emels bu konuda bir yazi yazdım ve sizin yazılariniz bölümüne gönderecegim.Yayinlaninca cok isine yarayacaktir.buraya yazamam çünkü 5 sayfa falan sürdü biraz sabret.Bu arada istedigin bir seyin pesinden kosarsan o na sahip olursun..
Saygılarımla,
Crano
Tammam ona da bakarım crano Tskler