Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Sarı prenseslerde erkek -disi ayrımı

Selam arkadaslar sarı prenseslerde erkek ve dısı ayrımı nasıl oluyor.Yenı baslıyorumda bu ıse.Yazarsaniz sevinirim yada ogrenebilecegım bır adres varmı

img

mu ya ta

20 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam  mu ya ta ;

Sarı prensesler birbirine kur yaparken erkek olanın ağzı siyahlaşır yada morarır Kid:))En iyi anlatım yolu görsel olanıdır al sana resim..

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kaba olacak belki ama gerçek :paranla öğreneceksin sana dişi diye erkek satacaklar.ama sana püf noktaları anlatayım .akvaryuma baktığında erkekler yer tutmak için gövde gösterisinde bulunurlar. yanakları siyahlaşmıştır. dişilerin rengidaha solgun ve enleri dardır.genellikle tedirgin yüzerler.kenarlarda yada akvaryumda dekor varsa üstlerdeyüzerler.erkeklerin alt yüzgeçlerinde 2 benek olur nadirde olsa dişilerde de görünür.ama yüzgeç uçlarına bak erkeklerinki sivri dişilerinki ovaldir. teknoloji:mavi ışığın altında erkeklerin yanakları bembeyaz olur.(salgıladıkları testesteron hormonu yanakta kendini gösteriyor.)dişilerde olmaz. (kendi buluşum) resimde gördüklerin senin için fikir oluşturmuştur zaten ben canlısının davranışlarını anlattım sadece. erkek diye gördüğünden daha güzel dişilerim var benim.ama genelde dişilerin dış görünüşleri resimdeki gibidir.mavi ışık %100 yanıt veriyor .iyi akşamlar

Cok tesekkurler sagolun arkadaslar.

img

mu ya ta

20 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akademist sana kesinlikle katılıyorum...

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akademist e bende katılıyorum ama unutmaki en ii bilenlere bile erkeği dişi diye satabiliyorlar belki istiyerek belki istemeden ben ii biliyorum demiyorum ama uzun zamndır besliyorum bana bile dişi diye erkek geldi ama sağlıklı olmaları mühim birde şu an dişi prenses bulman biraz zor ancak ufaktan yetiştirmen gerekiyor çok ufaklarda da cinsiyet belli olmaz 2 cm 3 cm civarı ama bir yer var bahçelievlerde her akvaryumcu bilir ithalatçı ordan aldığım balıklar çok uygun ve çok sağlıklı not:parakendeci arkadaşlara vermiyorlar ben de bir arkadaşın yardımıyla aldım.perşembe harici ist de olan arkadaşlar ın gitmelerini tavsiye ederim

img

fma55

20 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ