Kuş Forumları > Kuş İlanlar
Toptan Satılık Güvercinler
Aşağıda adetleri ve resimleri görülen 21 adet güvercin toptan satılıktır
1 çift Mermeri (Dişi ilk yumurtadan sonra hastalandı Yumurtlamadı)
6 adet Dolapçı (3 arap, 2 kaplan çil, 1 mavi)
6 adet Dönek (5 siyah beyaz 1 kahverengi Beyaz) 2 si 20 günlük yavru
2 adet çakmaklı ayna kuyruk
1 adet erkek bango göğsü güllü
1 adet dişi beyaz takla
3 adet adana
Toptan satılılacaktır
son fiyat 500 YTL
0 555 557 53 88
Mehmet Özarslan ANTALYA MANAVGAT
Dolapçıların 2 adanaların 1 adet çıkan yeni yavrularıyla sayı 24 oldu fiyat aynı :)
Merhaba Mehmet bey.. Bakın burda ne güzel sizde bende tanıtım yapıp ve hatta satış ilanı verebiliyoruz.Kanarya sevgisi forumunda benim konuları kilitlediler.Halbuki biz çok değişik bir ürün yaptık ve bunun tanıtımını yapıyorduk.Zaten firmamız zararda olan ve tanıtım aşamasında olan firma.Ama bunu kanaryasevgisi sitesine anlatamadım.Çok satan önemli bir ürün olurda anlarım ,biz kar ederiz yardım maksatlı reklamda veririm ama benim esas amacım belkide kuşlara son derece faydalı olacak tamamen doğal bir ürün olan çekirge konservesi hakkında deniyimlerle bilgi toplamaktan başka bir iş değil. Sizden ricam eğer kanarya sevgisinde hatırısayılır dostlarınız varsa konularımdaki kilitlemenin kaldırılması.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla Serdar Baki www.sbgrasshopper.com
Selam serdar bey gerçi bu forum onun yeri değil ama cevapsız bırakmamak açısından yazıyorum kanaryasevgisi.com da 6 adet yönetici var biride ben aldığımız orak karar doğrultusunda yeni kurulan fedarasyonumuz desteklemek açısında ticari ilanları sitede yayınlamama kararı aldık sadece sizindeğil tüm ticari ilanların. sizinde çorbada bir tuzunuz olsun federasyonun resmi sitesi olan www.tkkkf.com da 3 aylık bir ilan verirseniz ürün tanıtımınız binlerce kanaryacıya ulaşır. Saygılarımla