Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

BEN ANNE OLMAK İSTİYORUM!!!

Küçüklüğümden bu yana herzaman bi çocuğum olması yani bi köpeğim olması hayalini kurdum,fakat annem kesinlikle evde köpeğimle yaşamamı istemedi.Fakat artık anne olabilirim,ve yavrularınızı güvenebileceğiniz birisine vermek isterseniz,bu bir Rotweiller veya chow chow olabilir,inanınki ben ona çok iyi bir anne olacağımın garantisini veriyorum.Ve erkek olması hem onun için hemde benim için çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

img

wonderbra

19 yıl 6 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam. Gecen gun aldığım Alman Kurdu Sibirya Kurdu Kırması Kahverengi Tüylü Mavi Gözlü yavruyu verebilirim. Ailevi sorunlardan dolayı besleyemiyorum. 1,5 aylık erkek yavru 100 Ytl''''''''ye aldım aynı fiyata vereyim size. e-mail adresim [email protected] tel:0533-2253777 izmirde oturuyorum...

img

ercanspak

20 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ercan bey çok teşekkür ederim ama ayrıntıyla belirttiğim gibi özellikle bi rotweiller veya chow chow istiyorum.Keşke onuda alabilsem ama şuan imkansız.Yinede teşekkürler

img

wonderbra

19 yıl 6 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ROTTWEILER yavrusu fiyati 500 euro Istanbul teslim. CHOW CHOW yavrusu fiyati 600 euro Istanbul teslim. PUG - MOPS 6 aylik erkek yavru satilik. Krem rengi - siyah maske , safkan , secereli , tuvalet egitimli , saglikli , ev ortaminda cok iyi beslenmis , tum asilari yapilmis. Fiyati 600 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

elimde beş adet yavru 3 aylık golden var fiyat 250 dolar ilgilenemk istersen 02122897757 05333779344 bilgi alabilirsin

img

aliekber

20 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende boxer var kendi kopeğımın yavrusu 200 milyona vericem dişi cok tatlı bi yavru erkekte vardı ama onu verdim dusunursen cevap at

img

roksi

19 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ingiliz bulldogu hic düşündün mü? Hem koruyucu ve ürkütücü duruyor ama aynı zamanda dünyanın en yumuşak kalpli hayvanı. 25 Ağustos 2005 doğumlu erkek, krem-sütlü kahve karışımı şeker şeyi aldığım fiyata 750 Euro''ya vermeyi istiyorum. Yanında kendim masraf edip aldığım 2 yatağı, 7.5 kglik kuru maması, bir sürü oyuncağı, tasması,kuru şampuanı, yemek ve su kaplarını da vereceğim (aynı yaşıtı köpekleri 1000 Euroya satıyorlar). Ilgilenirsen fotolarını da yollarım.

img

morgan

19 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim 5 aylık norfolk terriyerim var hemde erkek çok şeker tam bir bebek ama ailevi sorunlardan dolayı bakamıyoruz! senin gibi gönülden isteyen biri ilgilenirse çok mutlu oluruz!

img

eaycan

19 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm.Çok uygun fiyata rot yavrularım mevcut,fiyatları 350 ytl olarak belirledim ama fiyatlarda görüşülür yine de,amaç dostlarımız sağlığı ve de güvenliği.

img

algernoon

19 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

spaces.msn.com/members/gecce7-24 [email protected] 05366332146

img

algernoon

19 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ