Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
balık almak isTiyorum ama hiçbi bilgim yok
kolay bakılabilen yeni başlayanlar için uygun biTkiler ve balıklar alıcam bakılması kolay diyorum ilgilenmeyeceğim için değil bilmediğim için... öğrendikTen sonra bakılması zor da bakabilirim... Bu konuda yardım ederseniz sevinirim (Aslında isTediğim balık Trü köpek balığı :) ama bakımı hakkında falan hiçbi bilgim yok. Akvaryum falan almadım herşeyi ona göre alıcam yardımlar için şimdiden Tskler...
canlı doğuran lepistesle basla akvaryum boyutunu sen belirle bitki anubias en kolylarıdır...
cikletlede baslayabilirsin bence lepistes insani boguyo.oyle gezinip duruyolar.ama ciklet turleri beslersen onlarin yer kavgalrini seyretmek guzel bi olay.ancak miknatisinda dedigi gibi canli doguranlari uretmek biraz daha kolay.cikletler icin bol kaya toprak saksi gibi dekorasyon malzameleri koyman gerekir.bitki icinde anubias cok ideal ama amazon falanda alabilirsin.biraz daha ekonomik olur..birde hgangi sehirdesin bilmiyorum ama taymur akvaryum yeni baslayanlar icin idealdir.ekonomik ve dayaniklidir.benim ilk akvaryumum tsaymurdu..ha bide 65 cm.den kucuk bir tank alma sakin.cunku kucuk akvaryumlarin bakimi cok daha zor inanki.su degisimlerine karsi cok hassas oluyo.cabuk kirlenir ve baliklarin cok zor urerler.dis filtre almana gerek yok.duzenli temizlenen bir ic filtre isini tamamiyle gorur.hadi sana kolay gelsin.inan hic pisman olmayacagin bir ise giriyorsun..her turlu sorularini sorabilirsin bu sitede bircok kisinin bilgisi iyidir.ben bile bazen soruyorum..eee ne demisler bilmemek degil ogrenmemek ayıpppp!!!
mirovet tin söyledikleri doğru ama çiklet ler daha çok tecrübeli kişilerin tercih ettiği türlerdir gerekli tecrübeye sahip olduğunu düşünmüyorsan balık kayıpları yaşayabilir ve hobiden soğuyabilirsin maddi olarakta etkiliyecektir seni. o yüzden küçük bi akvaryum şelale filtre akvaryuma uygun ısıtıcı uygun ışık ve kolay bir bitki olan anubias balık olarakda canlı doğuranlar olabilir veya güzel tek bir beta... [email protected] mail adresim değişik tür ve kombinasyonlarla ilgili yardımcı olabilirim...
anladım miroveT Te incelediğim kadarıyla cikleT Türleri biraz zor bakımı mıknaTısla da konusTuk hiçççbi bilgim yok o yüzden balık için sağlıklı olmaz heralde bnm için...
köpekbalığı alırsan 1 ay bile yaşamayacağı kesin onlar çok hassasiyet isteyen balıklardır ani ısı değişikliklerinde mantar beyaz benek hastalığını çok kolay kaparlar 8 tene balığı telef etmiştim ama illede beslemek istersen shark bu konuda uzman sanırım
köepk balığı isTemiyorum ki :) sadece asTronoT hosuma giTTi o Türlerden ama onda da kararsız kaldım herkesin fikri farklı akvaryumcu da beslersin dedi (elinde var Tabi... ona inanasım gelmiyo)
köpek balıgı dedigin chalenger mı?bi soru verirsin
çok önemli değil o yazı hala yaınlanmadı 1 ay gçTi bence buraya da kopyala yaz onu