Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
LÜTFEN OKUYUN
HERKEZE MERHABA BEN AYSECİK ÜCRETSİZ GOLDEN VEYA HUSKY ARIYORUM KENDİMDEN FAZLA ONUNLA İLGİNECEĞİME EMİN OLABİLİRSİNİZ EYER BAKAMIYACAĞINIZA İNANIYORSANIZ BÜYÜK BİR ZEVKLE BEN İLGİLENEBİLİRİM MADEM BUKADAR SEVİYORSUN NEDEN BARINAKLARDAN ALMIYORSUN DİYECEKSİNİZ BEN BARINAKTAN BİR KÖPEK ALMIŞTIM ÇOK YAŞLI VE HASTAYDI BENİMLE GEÇİREBİLECEĞİ PEK VAKTİ KALMAMIŞTI TEDAVİ ETTİRMEYE ÇALIŞTIM AMA BENİM YAPABİLECEĞİM PEK BİRŞEY KALMAMIŞTI BEN TEKRAR ATNI ACIYI YAŞAMAK İSTEMİYORUM SIRF BU YÜZDEN KİŞİDEN ALMAYI TERCİH EDİYORUM
Selam. Gecen gun aldığım Alman Kurdu Sibirya Kurdu Kırması Kahverengi Tüylü Mavi Gözlü yavruyu verebilirim. Ailevi sorunlardan dolayı besleyemiyorum. 1,5 aylık erkek yavru 100 Ytl''''''''ye aldım aynı fiyata vereyim size. e-mail adresim [email protected] tel:0533-2253777 izmirde oturuyorum...
3 YAŞINDA, ERKEK, BELÇİKA KURDU KIRMASI ZORBA ADINDA BİR KURDUM VAR. 3 AYLIKKEN HAYVAN BARINAĞINA GELDİĞİ İLK GÜN ONU ORADAN ALDIK VE 3 YILDIR EVDE BAKMAKTAYIZ.TÜM AŞILARI VE DİĞER HAP, VİTAMİNLERİ VS DÜZENLİ OLARAK YAPILMIŞTIR.HİÇBİR SAĞLIK PROBLEMİ YOKTUR.ÇOK KORUYUCU SADIK BİR DOSTTUR ZORBA.SÖZ DİNLER VE EVDE EŞYA VS YE ASLA ZARAR VERMEZ.OĞLUMUN SON ZAMANLARDAKİ YOĞUŞAN DERSLERİ SEBEBİYLE ZORBAMIZLA YETERİNCE İLGİLENEMEYECEĞİMİZDEN,KENDİSİNE GERÇEK ANLAMDA SEVGİYLE BAKABAİLECEK BİR HAYVAN DOSTUNA VERMEK İSTİYORUZ.ÜCRET TALEP ETMİYORUZ, YETER Kİ YENİ SAHİBİ ONA BİZİM GÖSTERDİĞİMİZ SEVGİYİ GÖSTERSİN VE İTİNAYLA BAKSIN.İLGİLENENLERİN DİKKATİNE..
merhaba ercanspak ben mesajımdada belirtmiştim ücretsiz yeteri kadar ilgi gösteremeyen zor durumda olanlar varya ben onlardan bahsetmiştim 100 ytl küçük bir rakam ama yardımcı olamıyacagım o güzel yavruyu umarım gerçekten bakabilecek birine verebilirsin ilgilendiğin için çok teşekkürederim ercan hoşçakal yavruyu banim için öpermisin
merhaba.benim 1,5 yasında bir pekinesem var.is tempom ve seyahatler yuzunden yeteri kadar ilgilenemiyorum.dusunur musun??