Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

msn den bilgi alışverişi NEDERSİNİZ - 2.sayfa

sevgili dostlar msn den bilgi alışverişine ne dersiniz daha hızlı olacağı düşüncesindeyim saygılar [email protected] benim msn nem...

img

fma55

20 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaslar bu fikir cok iyi... ankaradayim... msn adresim [email protected] görüşmek üzere...

img

ibrahimhozel

21 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bence çok yararlı msn bilgi alışverişi tabi bu siteyi biz devamlı kullanıyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz .saygılar

img

fma55

ÖZEL MESAJ

[email protected]

img

buki

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected]

img

kobay

20 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MSN fikri iyi. Ben Akvaryım adında bi grup açtım sizi oraya ekledim. mermanatli/at/hotmail/nokta/com

img

musado

19 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yapmayın arkadaşlar sorunlarımızı burada paylaşmalıyız..çünkü o sorunu paylaşan diger arkadaşlar da olabilir ve herkes bir çözüm yolu bulabilir...yanlış anlamayın msn lerinizi birbirinize vermeyin demiyorum diyememde zaten(isterseniz buyrun [email protected] )fakat bence burada tartışmak çok daha saglıklı..

ya ben bu başlıgı bir yerden hatırlıyorum..musado 5 ay geçmiş bir formu güncel hale getirmek nerden geldi aklına..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet doğru düşünüyorsunuz. Msn ler olsun ama bilgi paylaşımı burada da olsun. Doğru düşünce.

img

musado

19 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

CRANO DEMİŞKİ ya ben bu başlıgı bir yerden hatırlıyorum..musado 5 ay geçmiş bir formu güncel hale getirmek nerden geldi aklına.. :) BENDE GÖRÜNCE MAZİYİ HATIRLADIM GERÇEKTEN ARŞİVCİLİK RUHUNU GELİŞTİRMİŞ ARKADAŞ HERHALDE SAYGILAR :)

img

fma55

ÖZEL MESAJ

harikasın fma55...:)

img

crano

20 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herkeze teşekkür msn den oldukça rahat ve hızlı bilgi alışverişinde bulunuyor ve burdada deneyimlerimizi paylaşıyoruz msn lerini yazmayan arkadaşlara da teşekkürler biz kimseden bilgi saklamıyoruz.deepfıshing senin msn yi göremedim bu kadar bilgili arkadaşların msn leri var ama seninki neden yok

img

fma55

ÖZEL MESAJ