Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
soru 2!!
bi balık diğerini durmadan kovalıyosa a)ona aşıktır b)çiftleşmek istiyordur c)onu öldürmek istiyordur d)hiçbiri nedeni..... (boşlukları doldurunuz) şimdiden çok teşekkür ediyorum! :)
çiftleşmek istiy olabilir.yani büyük ihtimalle öyleir.
öncelikle kovalananın cinsi önemli kaçan dişi ise muhtemelen çiftleşmeye hazır değildir kaçan erkekse canını kurtarmaya çalışıyordur.
nasıl anlıycaz hangisi dişi hangisi erkek? ya çok cahilim ben kusura bakmayın.
balılarının cinsi hakkında bilgi verirsen sana yardımcı olabilirim ancak.
d)hiçbiri nedeni; onu yalnızca bulundugu ortamdan uzak tutmaya çalısıyordur olabilir..
balıklarının cinsi neydi? bu soruya cvp verirsen hem bu son sorduguna da kesin bir yanıt buluruz hemde cinsiyetlerini ögrenebilirsin
Saygılarımla,
Crano
thank you crano ama kaçan dişi lepistes kovalayan erkekse yada canlı doğuranlar diyelim.kaçan erkek cichlid kovalayan da erkekse. daha akıllı yorum yapmak yakışıyor sana.bende o yüzden yazdım zaten cinsini yaz dedim arkadaşa. sen hiçbiri yazmışsın bulunduğu ortamdan uzak tutmaya çalışmak ne demek eğer bu balık cichlid se bulunduğu ortamı sahiplenmiş diğerine yaşama şansı tanımıyor demektir.unutma bu forumda senin yazdığın yazılarıda denetleyecek çok tecrübeli hobiciler var.saygılarımla AKADEMİST
Sevgili akademist,
ben sadece kendi yorumumu yaptım neden böyle bir tepkiyle karşı karşıya kalıyorum hiç anlamdım..cichlidler yer sahibi edinmeyi seven bir balıktır ve eger herhangi bir durumunda masela yumurtlama gibi bir durumda kendi cinsi ve cinsiyeti de dahil diger balıkları uzaktutmaya çalışır ama kesin bir sonuca ulaşmak için sorularımın cvp ını bekliyorum ok!Eyvallah
Saygılarımla,
Crano
balıklarım tetra
balıkların oyun oynuyordur arkadaşım bu kadar sorun yapma işi bilen hobicilerde fazla çarpışmakta bence