Satılık Balıklar

satılık orange discuslar
3 adet orange discusumu satıyorum 8 cm civarı ama başka discusların boylarıyla mukayese etmeyin anladığım kadarıyla 8 cm tabiri her keze göre deişiyor geçen 8 diye bir iyhalatçıya gittim bu forum dada üyedir kendisi 5 cm gelmez balıklar onun için dirki balıkları görmeden almayın cm ler kişiye özel olmuş 35 ytl adedi olup yer bayrampaşa dadır şehirdışına gönderemiyorum gelip görebilirsiniz pazar hariç

irtibat tel:🔒 Üyelere Özel ayrıca 1 senedir bendeler

slm arkadaşlar fma55 arkadaşımızın balıkları gayet sağlıklı.almak isteyenler kaçırmasın derim.aslında ben almak isterdim ama chicledlerle anlaşamıyolar malesef.

serev ilgine teşekkürler ayrıca balıklar iş yerinde mesai saatleri içerisinde canlı olarak msn den görebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel .msn adresi .orenge discuslardan elimde 5 adet var 4 ü erkek olduğu için satıyorum 3 adedini

selam arkadaşlar bende baliklari gordum gayet saglikli baliklari alan kişi bence şanslidir

arkadaşlar fma55'' in discuslarına sahip olmak gerçekten ayrıcalıktır. balıkları bende gördüm çok sağlıklılar ve çok iyi bakılıyorlar. ben ankarada olma ve discus akvaryumumun dolu olması sebebiyle alamıorum yoksa bende çok isterdim. bence kaçırmayın bu fırsatı.

ilgi ve alakaanıza çok teşekkür ederim sevgili dostlar bu ilgi ve alaka sonucunda discus ları satmamaya karar verdim şimdi aaaaa dediğinizi duyuyor gibiyim doğru satmıyorum ama bakabileceğine emin olduğum bu siteden bir arkadaşımıza 1 adet   discus u hediye etmeyi düşünüyorum . msj larınızı yada e mail lerinizi bekliyorum.msn yi biliyorsunuz zaten.resimleri evcilleriniz bölümüne ekledim

neden bu kadar kişi arkadasın balıklarını övüyorda satın almayı bilmiyor? 5 cm lik discusa 35 milyon cok para blue point değil sonuçta.

BİRİNCİSİ 5 CM OLDUĞUNU KİM SÖYLEDİ AYRICA SATMIYORUM DA

GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ 10 CM GELDİ .DİĞER FORUMLARDA DEDİĞİM GİBİ HERKEZE GÖRE CM ÖLÇÜ BİRİMİ DEĞİŞEBİLİYOR BENİMKİ İNÇ MİNÇ VİNÇ DİİİİL UZUN ZAMNDIR ÇIKARMAMIŞTIM BALIKLARI İLLA ÇIKARTTIRDINIZ YANİ

Yanıtlamak için giriş yapın