Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

HERKES KESİN OKUSUN! fener48 ve oyokuva nın dikkatine

Arkadaşlar biz burda 2 aydır yırtınıyoruz elinizde ki tüm bilgileri ,balık ve bitki resimlerini [email protected] a atın. eski formları okursanız moderatörümüzün bizden istegi bu ve gönderdiklerimiz sayesinde yeni sayfaların acılabilecegi söz konusu LÜTFEN HERKES KATILSIN İSTEKLERİMİZ ESKİ FORMLARDA KALMASIN(varya bi gün bunu yazarken ölücem)

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Dear fener48, Forma yazdıkların cok güzel fakat yakında hic birinden eser kalmayacak anlıyacagın kimse eski sayfalara ''aa şurda şu yazıyodu'' diye dönmez faydalı olmak istiyorsan yazdıklarının hepsini [email protected] a postalamanı rica ederim...... Beyler Bayanlar MÜJDE....!!!!!!!!!!! başlıgını okuyun :)

img

crano

ÖZEL MESAJ

Bunlar ne böyle :(((((yazık crano yazık sana da yazık seni bu sitede tutanlarada

img

emektaristanbullu

19 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu başlıgı senden başka kimsenin bulup çıkarmayacagına eminim tarihe bir bakın....bu nick sana ait deep eminim hemde %100....yine eskisi gibi kendini başka nicklerle savunuyorsun...buna moderatörlerin izin vermemesi gerekir...zaten durup dururken beni birinin tüm başlıklarımla eleştirmesi garip degilmi sizlere söylerim!!!

Saygılarımla,

Crano

img

crano

ÖZEL MESAJ

bak devamlı daepdiyor aklınıbaşından almışi budaep senn ben Aliyim oğlum kaçkere söylemem gerekli pazartesiilk işim hepsievcil de olmak.senin gibibir oğlaniçin işlerimi bırakmaya değmez ama olsun köpeğimide gezdirmişolurum

img

emektaristanbullu

ÖZEL MESAJ

CRANO YA SONUNA KADAR KATILIYORUM EMEKTAR İSTANBULLU SENİ Bİ KEZ DAHA UYARIYORUM MSJ LARINI OKUDUKCA SAÇIMI BAŞIMI YOLUYORUM BİLGİSAYAR BAŞINDA SEN KİMSİN YA BU CÜRET NE ADAMI YERDEN YERE VURUYOSUN BABASI YAŞINDAYMIŞ O YAŞA GELMİŞSİNDE NE ADAP NE USLÜP ÖĞRENMİŞSİN AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYSUN ADAM OL ADAM BEN ŞU YAŞTAYIM DEYİP SAYGI BEKLENMEZ NE EKERSEN ONU BİÇERSİN SEN BU KAFAYLA ZANNETMİOM BİRİNDEN SAYGI GÖRESİN SANA DA Bİ ÇİFT LAFIM VAR CRANO BU TARTIŞMAYI BİTİR PRİM VERME AYRICA BU OLAY SADECE AKVERİST KAYBETTİRİR BURAYA ÜYE OLMYAN NEKADAR İNSAN VAR AMA BU YAZILARDAN SONRA GELİN KAYNANA YARIŞMALARINA DÖNDÜKTEN SONRA FORUM KİM UĞRARKİ BURAYA SİTE YÖNETİCİLERİNEDE MAŞALLAH YANİ KENDİLERİNİ BİTİRDİLER...

img

splayer_32

19 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bak bana daepdiyordun crano sen başkan şifreile girdin bununipini numarasını alın hepsievcilnetkahvedenmi giriyor orasınıda alın pazartesi görüşelim

img

emektaristanbullu

ÖZEL MESAJ

Eski msj ları oku çok bilmiş görürsün aynı adam olmadıımızı sen varya boş adamın tekisin ya hadi git işine sana yazılan yazıda kaybettiğin zaman a günah

img

splayer_32

19 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

splayer_32 LAFI AZIMDAN ALDIN MAŞALLAH CRANO YA SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM KAFANI BOZMA SEN BUNLARA CRANO KENDİNE İYİ BAK

zaten KATILIYORUM DESTEK VERİYORUM basşka mesaj yok selamıngayrımbirrahmanirrahim

img

emektaristanbullu

ÖZEL MESAJ