Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Sarı prenseslerim kabız!!!!

Arkadaşlar benim sarı prensesleerim kabız oldu hayvanlar bu yuzden baya bir huzursuz ne yapmalıyım????

img

korki84

19 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Biraz aç bırakabilirsin (2 gün kadar)... Büyük ihtimal düzelir, düzelmezlerse kuzenim gibi yap, sudan çıkarıp ağızlarına zeytinyağı damlat. Valla yapıyodu kabız olan çiklitlerine. :)

img

viz

19 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

walla hepsi hikaye barsaklaratoniye girmisse ac birakmak falan dahada kotulestirir durumu.cunku fazla su emilerek diskinin daha da katilasmasina neden olabilir.ama denenebilir. en etkili cozum haslanmis ıspanaktir..dene bak iyi gelecektir. her turlu sorulariniz icin [email protected]

img

mirovet

19 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Balıklarının karnı çok mu şişmeye başladı bu önemli

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım kaliteli bitki ağırlıklı yem ver.

img

miknatis

19 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar cevaplar icin cok saolun!crano dun baya şiş gibilerdi ben de aksam vermem gereken oğunu vermedim.Bugunde haslanmıs ıspanak verdim ama fazla yediremedim nasil verebilirim.Bugun daha iyiler gibi şişlik indi dışkılarınıda gordum.Sanıyorum ki akvaryumcunun bana verdiği kalitesiz acık yemden kaynaklanıo.Bugun yeni yem aldım seranın GVG mix ama pul yem gibi su üstünde duruyor.

img

korki84

ÖZEL MESAJ

ıspanagı etle karisik verebilirsin.blendar da ikisini beraber cek(tavuk yada kirmizi et) bulamac gibi olsun sonra elinle guzelce sikistirip minik parcalar halinde verebilirsin...afiyet olsun :)))

img

mirovet

19 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba korki84,

Aslında yaşlanmış ıspanagı dondurduktan sonra verirsen çok daha iyi olur..balıkların dışkı yapıyo yani ve eger karın şişliklerinin indigini e gördüysen bir sorun olmaz.Akvaryumunun suyunu hiç çok kirli bıraktın mı yada öylemi?bir iç hastalıktan şüpheleniyorum..bu arada o pul yem dediklerinde kurutulmuş ıspanak olması gerekiyo.

slm mirovet,

bu durumda bu arkadaşın et kullanması pek saglıklı olmaz birde et derken bu et ya ati olucak yada sıgır kalbi olmalıdır az pişmis olarak küçük parçacıklarla palıga verilir..başla et kullanmayın.toprak solucanına ne dersin?

korki84 kardeş sen benim dediklerime cvp yazıver sana yardım etmeye çalışıcam.hadi hepinize eyvallah.

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar cevaplar icin cok sağolun. Crano suyu temiz filtre 24 saat calısıo zaten kirlilik gibi bi sorun olduğunu zannetmiyorum şişlikleride indi suan herhangi bir sorun yok gibi gorunuyor ve gayet haraketliler inşallah bir sorun yoktur.Bu arada o yemin icinde artemia kankurdu deniz yosunu gibi seyler varmış

img

korki84

ÖZEL MESAJ

arkadaşım aldığın yem oldukça ideal. aynı özelliklerdeki tetra marka yemden daha iyi verim alabilirsin.

img

miknatis

19 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ