Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar
Farklı sürüngenler
Amerikadan yeni ithal ettiğimiz spinytail iguanalar,ball pitonlar,water dragonlar,golden geckolar,kral yılanları,yeşil iguanalar,blue tongue skinkler ve daha pek çoğu satılıktır.İrtibat için 0 535 435 74 64 saygılarımla
Merhaba Asil, Sana e-mail gönderemiyorum nedenini anlayamadım. Maillerim hep geri geliyor. Canlıların nasıllar. İnşallah hepsi sağlıklıdır. Asil sana bir şey sormak istiyorum ben işin içinden çıkamadım. 1-Corallus caninus - Emerald Tree Boa- Bu hayvan bir boa cinsi mi? Bildiğim kadarıyla boa ile python arasındaki en önemli fark boalarda çenedeki ısı alıcılarının olmayışıdır. Ama bu hayvanda ısı sensörleri var. 2- Corallus caninus ( Emerald Tree Boa) ile Morelia Viridis (Green Tree Python ya da Chondro Python) arasında ne fark var. İkisinin de görünümü tamamen aynı. Sadece emerald tree boa güney amerikada green tree python asyada yaşıyor. Aralarındaki tek fark bumu. Kafam acaiyip karıştı biliyorsan anlatırmısın. Bir sonraki yüklemen ne zaman lütfen haber ver sana bir iki siparişim olacak. Sevgiler İlker Kaynak [email protected]
herkeze merhaba benim sormak istedim bir soru: bu iguanalar goruş olayı nedir acaba daha dorusu ne tonlarında goruyorlar acaba (yılan tarzındamı kopek tarzındamı vb.) . . . bu olay biraz benim kafamı karıstırdı acıklama yaparsanız cok sevinirim syagılarımla. . .
asil bana acaba bir fiyat listesi yollayabilirmisin....ucuz olanları yollaman yeterli olacak [email protected]
asilergenoglu merhaba ikisininde isi aliciları vardır yanliz emerald tree boa karısımdan kaynaklanan bi yılan calico gibi bisey bildigim kadarıyla boa ve engeregin karısımından olmasi gerekio tam bilmiorum ama zaten kafa ve pullar dikkat edersen engerigi andırır renklerde benmkini daaaa koyusu beyaz da fazla ve siyah mevcuttur ve daga ufak olur yapısı ayrıca unutmadan soliiiim her iki cinstede isi aliciları vardır ozellikle agacta yasayan yılnlarda eger canli gorebilecegin bi yer varsa eline eldiven giymeden uzerinde gezdir saga sola hemen sana yonelicektir veya uzerine hafif ufle anlayacaksin tepki verir yanliz tam bilmiorum benim bildiklerim bu yardimci olduysan ne mutlu bana yanlisim varsa duzeltin lutfen
bi yanlislik oldu pardon mesajlarda