Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

kopek ıstıorummmmmm

yavru bı kopek ıstıyorum parada anlaşırsak tabı :)) [email protected] bu adrese cvp yazabılırsınız

img

muratkrs

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HER CINS safkan secereli kopekler siparis uzerinde ozel sekilde yurtdisindan getiriyorum. Tum evraklar birlikte teslimat Istanbula yapiyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

Selam. Gecen gun aldığım Alman Kurdu Sibirya Kurdu Kırması Kahverengi Tüylü Mavi Gözlü yavruyu verebilirim. Ailevi sorunlardan dolayı besleyemiyorum. 1,5 aylık erkek yavru 100 Ytl''''ye aldım aynı fiyata vereyim size. e-mail adresim [email protected] tel:0533-2253777 izmirde oturuyorum...

img

ercanspak

20 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 yaşında cooker çok sağlıklı zeki mükemmel görünümlü bebek yüzünden bakamıyoruz ücretsiz ilgilenirsen 05057122196

img

dnzpnr

19 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

5 AYLIK DİŞİ GOLDEN YAVRUMA YUVA ARIORUM ÇÜNKÜ ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN YETERİ KADAR VAKİT AYIRAMIORUM ONA VE DAHA FAZLA PİSKOLOJİSİNİN BOZULMASINI DA İSTEMİORUM VE UYGUN YAŞAMA ORTAMI SAĞLAYABİLECEK BİR AİLE ARAMAKTAYIM..KIZIMIN BÜTÜN AŞILARINI YAPTIRDIM SECERELİ SAFKANDIR VE ÇOK SAĞLIKLIDIR..TUVALET EĞİTİMİNİ VERDİM VE BELLİ BAŞLI KOMUTLARI BİLMEKTEDİR..ZAMANINDA ZEKERİYAKÖYDEN BİR VETERİNER-ÇİFTLİKTEN ALDIM..İSTEYENLERE FOTO YOLAYABİLİRİM..İSTANBUL 05383253831-02164456636 EMRAH 300 YTL mail:[email protected]

img

massive

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.ben.ankaradan.norfolk terrierim var.5 aylık.erkek.çok sağlıklı ve aşıları tam.karnesi var.özel sebeplerden dolayı bakamıyoruz. ilgilenirsen [email protected] ücretsiz

img

eaycan

19 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ