Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
YETER ARTIK YA!!!!!
slm arkadaşlar!ben ankaradan bir hepsi evcil.com üyesiyim.inanın aylardır bana dost,arkadaş,sırdaş olacak bir köpek yavrusu aramaktayım.bir sürü yere ilan bıraktım,ilan bırakan bir sürü insana da cevap yolladım ama nafile.bırakın bir yavru bulmayı cevap yazdığım insanların birçoğu bana tenezzül edip bir dönüt bile vermediler.ve ben artık tüm ümitlerimi kaybetmeye başladım.her ne kadar bir canlıyı para karşılığı almaya karşıda olsam son çare olarak gidip bir petshoptan bir yavru alacağım (ücretsiz bulamazsam).şimdi sizlerden ricam şu: eğer bir yavru havhavınız varsa ve iyi bakılacak bir yuva arıyorsanız lütfen benimle iletişime geçin,başka ne diyeyim ki.... adresim [email protected] Ankaradayım!!!!!
o zaman git bi barinaklara bak. ben ilanlarda goruyorum birsuru bedawaya kopek. ama rot dogo ariyosan zor bulursun. birsuru var oyle ilan ama bu sitede degil. [email protected] mail adresim oraya yaz istersen ne aradigini ben de gordugum ilanlari haber aldiklarimi sana yaziyim. ben de ankaradayim. sadece bugun belki 5 tane bedevaya super kopekler gordum. buraya yazmam uygun olmaz baska siteleri. bedawa olmasin bi paket mamava al hem veren de memnun olur seve seve verir. neyse konusuruz dilersen msnden diilersen maille. gorusmek uzre
merhaba cüce rot yavrusu bedava cidden zor bulursun ama boxer istersen samsun da seni bir yere yollaya bilirim yolun düşerse her çeşit yavru bulursun ama bedava degildir bende ordan aldım saglıklı egitimlidirler. ilgilenirsen [email protected]